Kobela Autósiskola
RÓLUNK

Online ügyintézés, online tanulás, online tanulói fórumok

Az ONLINEJOGSI Autósiskolában innovatív megoldásokat alkalmazva szeretnénk megkönnyíteni és élvezhetővé tenni tanulóink nálunk eltöltött idejét, különböző modern technikákat és online megoldásokat alkalmazva. Online regisztráció, online tanulás, online ügyintézés, oktatókkal és tanulókkal történő chat, online fizetés - nálunk mindez lehetséges!

Kobela Autósiskola

Szerezd meg a jogsid velünk!

Út a jogosítványig
Kobela Autósiskola

Kobela AutósiskolaKIVÁLASZTOD A SZÁMODRA MEGFELELŐ KURZUST ÉS ELKÜLDÖD SZÁMUNKRA JELENTKEZÉSI SZÁNDÉKODAT, MELLÉKELVE AZ ORVOSI ALKALMASSÁGI VIZSGÁLATOD EREDMÉNYÉT.

Kobela AutósiskolaEGY VISSZAIGAZOLÓ E-MAILBEN KAPSZ EGY IDEIGLENES KÓDOT, MELY SEGÍTSÉGÉVEL 10 NAPIG BELÉPHETSZ RENDSZERÜNKBE, AHOL BE TUDOD FIZETNI A KRESZTANFOLYAM DÍJÁT ÉS AZ ELSŐ VIZSGADÍJAT. RENDSZERÜNKBEN LEHETŐSÉGED VAN KOMMUNIKÁLNI TANULÓ TÁRSAIDDAL, MI TŐBB A TANFOLYAM SORÁN OKTATÓINKTÓL IS KÖNNYEDÉN KÉRDEZHETSZ.

Kobela AutósiskolaA DÍJAK BEÉRKEZÉSE UTÁN VÉGLEGESÍTJÜK PROFILODAT, MEGVÁLTOZTATHATOD FELHASZNÁLÓNEVED ÉS JELSZAVAD. A PROFILODON KERESZTÜL ELÉRHETŐVÉ VÁLIK AZ ONLINE KRESZ TANFOLYAM ELÉRHETŐSÉGE ÉS ANNAK BELÉPÉSI KÓDJAI. AZ ONLINE TANFOLYAM ELVÉGEZTE UTÁN VIZSGAIDŐPONTOT FOGLALUNK NEKED.

Kobela AutósiskolaA SIKERES KRESZ VIZSGÁT KÖVETŐEN PROFILODON KERESZTÜL OKTATÓT VÁLASZTHATSZ ÉS IDŐPONTOT EGYEZTETHETSZ. A TANÓRÁK DÍJÁT LEHETŐSÉGED VAN ONLINE, A PROFILODON KERESZTÜL BEFIZETNI. EGY TANÓRA 50 PERC. PROFILODON ELÉRHETŐ LESZ SZÁMODRA KARTONOD, AHOL LÁTHATOD A LEVEZETETT ÓRÁK ÉS KILÓMÉTEREK SZÁMÁT, VALAMINT A LEHETSŐGES VIZSGAÚTVONALAKAT. A GYAKORLATITANFOLYAM LEZÁRÁSAKÉNT FORGALMI VIZSGÁRA KERÜL SOR.

Kobela AutósiskolaFORGALMI VIZSGÁD IDŐPONTJÁT ÉS HELYSZÍNÉT LÁTHATÓD A PROFILODBAN. SIKERES FORGALMI VIZSGA ESETÉN PROFILODBAN A “SIKERES TELJESÍTÉS” FELIRAT LESZ LÁTHATÓ. A FORGALMI VIZSGÁT KÖVETŐEN NEM SZŰNIK MEG TAGSÁGOD, A KÉSŐBBIEKBEN IS TEHETSZ FEL KÉRDÉSEKET OKTATÓINKNAK. NE FELEDD, ELSŐSEGÉLY VIZSGÁT IS KELL CSINÁLNOD A JOGOSÍTVÁNY MEGSZERZÉSÉHEZ! :-)

Kobela AutósiskolaA JOGOSÍTVÁNYODAT OKMÁNYIRODÁBAN TUDOD INTÉZNI A SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK BIRTOKÁBAN.

kérdésed van?

GY.I.K.

Hogyan vehetem igénybe az állami támogatást “B” kategória esetén?

Mennyi időm van befejezni a tanfolyamot, ha a KRESZ vizsga után csak később szeretném folytatni a gyakorlati felkészítést?

Mit kell tudni az elsősegélynyújtás tanfolyamról és vizsgáról?